Godt nytt år! (Bedre sent enn aldri...)

Et riktig godt nytt år til dere alle! Håper dere har fått en god start på det nye året. Nyttårsaften betyr for mange slutten på det negative som har vært, og starten på noe nytt og bedre. Mange lager seg nye mål, og starter året med nyttårsforsetter. Dette er jo bare en flott ting, er det ikke? Personlig så vil jeg vel si at dette er jo kjempebra, men burde det ikke være sånn hver dag? At man prøver å forbedre seg selv? 

 

Mange setter som mål å bli slankere, sunnere, slutte og røyke, begynne å trene?Og de legger virkelig hardviljen til! Den første måneden. Men så forsvinner det motivasjonen sakte, og man faller tilbake til det gamle. Jeg tror mange går altfor hardt ut 1.januar, men store mål som skal nås, istedenfor å sette seg delmål som de kan nå måned for måned. Jeg var selv en av disse som stadig falt tilbake igjen, og måtte starte på nytt. Derfor sluttet jeg med de store nyttårsforsettene, og satte meg heller et nytt forsett fra uke til uke. Hver søndag markerer jeg slutten, og ser tilbake på uken som har vært. Samtidig så planlegger jeg en ny uke hvor jeg setter et mål for meg selv. Om jeg skal løpe minst 4 ganger denne uken, eller hver morgen fra mandag til fredag. Når jeg da er halvveis og kjenner motivasjonen synker, så kan jeg faktisk tillate meg selv og tenke «det er bare 2 dager igjen, SÅ kan jeg slappe av».

 

Vi vet jo alle hvor langt et år kan bli, og jo lenger vi går uten å gjøre det vi har satt oss som mål, jo verre blir det. Man angrer og irriterer seg over hva man skulle gjort, men som man aldri fikk rotet seg til. Plutselig er det desember, og det eneste man står igjen med er «jeg skulle ha gjort det og det». Og man får dårlig samvittighet ovenfor seg selv. Et nytt år, hvor man ikke utnyttet de mulighetene man hadde. Så får man bare ta det til neste år, med de nye nyttårsforsettene?og der har vi da den «gode» runddansen. 

 

Mitt tips til deg er; sett gjerne flotte nyttårsforsetter! Men gjerne med delmål. Og se på hver mandag som en ny start! Eller en hvilken som helst annen dag :) 

 

GODT NYTT ÅR! (Litt på etterskudd?)

Hvilke mål har du for deg selv i år?

- C


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camilla Maria Lopes

Camilla Maria Lopes

32, Oslo

Camilla aka Tits McGee fra Stud Show Radio (tidligere Team Alpha Male Radio), beste podcasten noensinne. Jeg lever i en drømmeverden, til tross for at jeg er i 30-årene. Alt kan skje, og verden er full av muligheter. De sier man skal tenke utenfor boksen. Hvilken boks? Instagram : camarilopes

Kategorier

Arkiv

hits