Date -> Sex - Eller var det omvendt?

BNphO6VAgG6

Tinder. Den beryktede appen. Da jeg var i 20-årene så var jeg ikke så opptatt av datinglivet. Misforstå meg rett, jeg hadde selvfølgelig en flørt nå og da eller var i forhold, men å møte noen da var helt annerledes enn hvordan det er å møte noen nå. For litt over 2 år siden så ble jeg singel, etter å ha vært husmor-emne i nesten 3 år. Etter cirka et år ut i singellivet, så bestemte jeg meg for å sjekke ut Tinder. Og det jeg sitter igjen med er; 

 

Har folk rett og slett mistet all sunn fornuft og folkeskikk mens jeg var i et forhold? 

 

Hva skjedde med å kunne gå ut på en koselig date og bli kjent? Hvor ble det av den sjarmerende gentleman? «Hei?skal vi knulle?» vil jeg ikke akkurat kalle for et sjarmerende sjekketriks. Jeg får skikkelig avsmak. Eller når man har hatt kontakt en liten stund, avtaler og møtes til en date, og man automatisk antar at det blir middag med dessert på senga etterpå. NEI! Dette gjelder selvfølgelig ikke alle, men veldig mange flere enn jeg trodde! Jeg kan forstå alle kallenavnene Tinder har fått. Er jeg blitt kjip, gammeldags og ikke helt henger med i det løsslupne 2016 som har vært? Hva har skjedd? Er det helt normalt å sende bilder av seg selv halvnaken uten å ha møtt fyren engang?

Da jeg begynte å date, så startet jeg med en positiv innstilling og tanker om hvor gøy dette skulle bli. Nå prøver jeg etter beste evne å ikke miste troen på menneskeheten. Jeg har heldigvis møtt noen få som kan snakke om annet enn sex og ikke sender dick-pics på snap. Men den berømmelige gnisten er ikke noe sted å finne, så vi har blitt gode venner istedenfor. Appen er fortsatt på mobilen, men istedenfor å brukes til flørting, så har sveipingen blitt et tidsfordriv hvis jeg kjeder meg. Og hvis jeg en sjelden gang iblant gidder å prate med en match, så kan du banne på at fyren har dame. Så blir lite med utveksling av meldinger, og jeg holder meg til å kjede-sveipe.

 

Noen har vært heldige og møtt kjærligheten på Tinder, jeg har vel egentlig avfeid det for lengst for min del. Men mindre noen plutselig dukker opp ut av det blå, som jeg anser er like sannsynlig som at en prins plutselig står på døren min. Med sin hvite hest utenfor. 

 

Jeg har allerede en katt. Mangler bare strikkepinner og tøy, så er jeg der. Neida. Er ikke så ille. Jeg ser lyst på fremtiden, men Tinder-dating, det får noen andre ta seg av.

 

Har dere noen morsomme erfaringer? :)

God lørdag! :)

- C

#dating #humor #sex #Tinder #flørt #date #singel #singellivet 

Én kommentar

stavangerinmyheart

14.01.2017 kl.17:32

Hehe:)))

Skriv en ny kommentar

Camilla Maria Lopes

Camilla Maria Lopes

32, Oslo

Camilla aka Tits McGee fra Stud Show Radio (tidligere Team Alpha Male Radio), beste podcasten noensinne. Jeg lever i en drømmeverden, til tross for at jeg er i 30-årene. Alt kan skje, og verden er full av muligheter. De sier man skal tenke utenfor boksen. Hvilken boks? Instagram : camarilopes

Kategorier

Arkiv

hits