Mitt aller første

Jeg må si jeg har gledet meg veldig til denne dagen!

 

...Eller kanskje ikke. Er det en ting en del av oss kvinner frykter i 20-årene, så er det grå hår! Det lange eller korte flotte håret vårt som er så mykt og glansfullt. Vi styler det, farger det, og vi tar vare på det. En flott frisyre blir som et tilbehør til antrekket, noe som hjelper til med å sette prikke over i?en når vi pynter oss. 

 

Jeg har alltid hatt mye hår på hodet, en ganske massiv manke som jeg ærlig talt må innrømme at jeg ikke har vært så veldig flink til å ta så godt vare på. Har farget det eller tatt striper 2-3 ganger i mitt liv, og har vært hos frisøren kanskje 1 gang i året. Ikke alltid jeg har rotet meg til det så ofte engang. Så at håret mitt ikke ser ut som et tornekratt, kan jeg vel egentlig bare takke gener for. Og en dose flaks.

 

 

I bakhodet har jeg alltid hatt en liten frykt for når jeg skulle få grå hår. Jeg tenkte sjeldent over det, men når tanken først slo meg, så slo den meg virkelig. Vi ser ofte på dette som et tegn til at vi begynner å bli gamle, at vi blir eldre, og det er det jo ikke alle av oss som liker. Men dette skal sies, jeg har aldri følt meg bedre enn det jeg gjør nå, og det skal ganske mye mer til enn et grått hår for å dempe den følelsen. Når rumpa begynner å sige, og niplene nærmer seg navlen, da kan det nok hende det kommer en glose eller to.

 

Jeg bør vel kanskje anse meg selv som heldig som ikke har sett et før nå? 

 

video:Snapchat-428165992

 

Mitt første grå hår dukket opp et par måneder før jeg fylte 32. Jeg ble lettere sjokkert for å si det mildt, men etter å ha latt det synke inn litt så er det ikke verdens undergang. Det tok bare litt tid å komme over sjokket. Jeg trodde jo tross alt at jeg var evig ung.

 

Er vel ikke lenge før hofta tar kvelden nå vel?

 

De sier man ikke skal nappe ut disse grå hårene, men vet du hva? Jeg var på vei ut, og jeg følte meg lite fresh vel vitende om at jeg hadde et grått hår hengende ned i panna. Det var ikke det jeg forventet å se i speilet. Men tydeligvis føler håret mitt for å være trendy, er jo fortsatt mange som farger/bleker det grått. Hvorfor betale en frisør for å fikse det, når håret fikser det selv? 

 

God tirsdagskveld! :)

- CBildet er funnet på Google.

#overraskelse #gråtthår #alderdom #evigung #voksen #hår #fantastisk #livet #manke #gammel

 

2 kommentarer

Oddbjørg

19.01.2017 kl.21:26

FInt skrevet!

Ta gjerne en tur innom bloggen min!<33

Camilla Maria Lopes

19.01.2017 kl.22:40

Oddbjørg: Tusen takk :) Will do!

Skriv en ny kommentar

Camilla Maria Lopes

Camilla Maria Lopes

32, Oslo

Camilla aka Tits McGee fra Stud Show Radio (tidligere Team Alpha Male Radio), beste podcasten noensinne. Jeg lever i en drømmeverden, til tross for at jeg er i 30-årene. Alt kan skje, og verden er full av muligheter. De sier man skal tenke utenfor boksen. Hvilken boks? Instagram : camarilopes

Kategorier

Arkiv

hits